Select Page

Regels Covid Seizoen 2021-2022

29/08/2021

– Je hoeft je niet meer op voorhand in te schrijven voor de speelavonden. Het is wel verplicht om te registreren bij het binnen komen in de sporthal door het scannen van een QR-code.

– De infrastructuur kan betreden worden vanaf de hoofdingang, hier zullen de handen ontsmet moeten worden voor je de sporthal betreedt. De uitgang is voorzien langs achter, de kant van de omniplay.

– Mondmaskers zijn verplicht in openbare gebouwen, dus ook bij het betreden van het gebouw. Tijdens het sporten mag het masker af. Ga je naar het toilet of naar de kleedkamers, dan dien je je masker opnieuw te dragen. De begeleiders dragen nog steeds een mondmasker.

– De kleedkamers en douches zijn opnieuw toegankelijk. Let wel: onze kleedkamers kunnen niet verlucht worden. Indien mogelijk is het aan te raden thuis te douchen.

– Om het makkelijk te houden, laten we de ouders nog niet toe. De kinderen worden afgezet aan de ingang en kunnen na de les opgehaald worden aan de uitgang aan de kant van de omniplay

– Bij voorkeur worden enkel eigen materialen gebruikt en worden geen materialen gedeeld. Gebruik alleen gedeeld materiaal (netten, bal…) dat schoongemaakt is. Reinig en desinfecteer het materiaal zelf met wegwerpdoekjes, ontsmettingsspray,…

– Contact is toegestaan bij sportactiviteiten in georganiseerd verband in de mate dat dit noodzakelijk is door de aard van de sport.

– Voel je je ziek, blijf dan zeker thuis. Ook als je in quarantaine moet, kan je niet komen sporten.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.