Multimove

Om de motorische ontwikkeling van jonge kinderen te stimuleren, biedt BC Herne ‘Multimove voor kinderen’ aan: bewegingsactiviteiten voor kinderen tussen 3 en 5 jaar. Door de kinderen op een leuke en ontspannende manier te laten bewegen, oefenen ze de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden: dribbelen, glijden, heffen en dragen, klimmen, roteren, slaan, springen en landen, trappen, trekken en duwen, vangen en werpen, wandelen en lopen, en zwaaien.

Stuk voor stuk basisvaardigheden die een kind op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te prikkelen en te bevorderen. Alle bewegingen die een kind nu en later zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd. De fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal om op latere leeftijd sportspecifieke vaardigheden aan te leren.

Inschrijving Multimove & Multimove Stage

Multimove lessen 

Onze Multimove lessen starten op zaterdag 4 september 2021 en lopen door tot zaterdag 25 juni 2022. Dit zijn de voornaamste afspraken en aandachtspunten:
– sessie 1 start om 9u10 en eindigt om 10u00
– sessie 2 start om 10u10 en eindigt om 11u00
– 5 minuten voor aanvang van de sessie aanwezig zijn in sportkledij
– sportschoenen dragen met kleurvaste zolen
– een flesje water bij de hand hebben
– een toiletbezoek voor aanvang van de sessie
– ouderlijk toezicht in de inkomhal tot aan de start van de sessie
– tijdens de sessie verlaten de ouders de inkomhal, in de cafetaria is er mogelijkheid om de sessies te volgen
– je kan steeds eens gratis komen proberen indien je nog niet overtuigd bent

Multimove stage (Beperkte plaatsen)

Onze Multimove stage gaat jaarlijks door de 2de week van de paasvakantie en het inschrijvigsgeld bedraagt 100€. Elke dag zijn er activiteiten gepland vanaf 9u smorgens tot 16u in de namiddag. Verder wordt er ook nog opvang voorzien van 8u-9u en van 16u-17u. Deze stage staat onder begeleiding van ervaren lersgevers. 10uurtje en lunchpakket dienen door de ouders voorzien te worden. De club voorziet water (drinkbus meebrengen), een sapje en een 4 uurtje. Op het programma staan onderandere volgende activiteiten
– verschillende bewegingsparcours
– knutselsessies
– loopfietsen
– verschillende vang en werp spelen
– trek en duw activiteiten
– dans en muziek vaardigheden
– rust en zen momenten

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.