Select Page

Inschrijven multimove, stages, trainingen

31/05/2021

Multimove 21-22

Het nieuwe multimove seizoen gaat van start begin september. Elke zaterdag staat ons entousiat team van multimove monitoren klaar voor alle 3-5 jarigen (geboortejaar 2016-2017-2018) te begeleiden bij de leukste activiteiten. De sessies vinden elke zaterdag plaats, op enkele uitzonderingen na, van 9u10-10u voor groep 1 en van 10u10 tot 11u voor groep 2. Per groep kunnen wij maximaal 20 inschrijvingen toelaten waarbij er een voorrangsperiode geld voor de deelnemers van vorig seizoen tot 16/06. Nieuwe kindjes kunnen reeds ingeschreven worden maar komen tot dan op een wachtlijst terecht. Nadat de voorrangsperiode verlopen is, zullen de andere inschrijvingen definitief bevestigd worden. Bij deze krijgen jullie aan een kleine sneak peak van het nieuwe materiaal dat wij vanaf volgend seizoen mogen verwelkomen.

Zomerkamp 1/08-6/08

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we voor de competitieve jeugd een zomerkamp. Tijdens dit kamp werken we zowel verder op onze techniek en tacktiek van het badminton, maar daarnaast is ook zeker nog plaats voor verschillende randactiviteiten en extra sporten. Dit jaar gaat ons sportkamp door van zondag 1augustus tot en met vrijdag 6 augustus. Sportcomplex Bielebale heet ons ook dit jaar opnieuw welkom!

Jeugstage 23/08-27/08

De zomervakantie sluiten wij traditioneel af met onze zomerstage. Deze stage is toegankelijk voor kinderen van 6 tot 16 jaar waarbij badminton ervarging geen vereiste is. Tijdens deze week komen ook verschillende andere sporten en activiteiten aanbod. Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier en is pas definitef na het betalen van het inschrijvingsgeld (100€). De stage zelf staat onder leiding van Jeroen Casier (Trainer B & Master LO) . Het aantal inschrijvingen is beperkt tot 36 deelnemers dus tijdig inschrijven is de boodschap!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.